Apr 25, 2011

Exam Tiba!


Alhamdulillah.. baru selesai paper yang pertama semalam. Exam HE (Hubungan Etnik), Alhamdulillah.. bolehla. Ya Allah, tak tahu kenapa takda mood nak membaca.. pastu jawab pun biasa-biasa jelah. Soalannya Objektif pulak tu. huhu Astagfirullahal'azim.. berserah jelah.. hmm~ 


Paper seterusnya pulak hari khamis ni, Subjek Nahu Wazifi & hari Jumaat pulak, Subjek Asas Falsafah..kalau nak tahu, Sem ni banyak sangat subjek sejarah..adeihh...insyaAllah boleh kut sebab nya 3 subjek sejarah.. Isi-isi dalam tu sama je..hehe tapi kena baca ikut konsep yang berbeza dari subjek yang berbezalah. ha...guaner tu? eden pun tak tahulah..ngeh3 

Jadinya dikesempatan ini, saya ingin memohon seribu kemaafan kepada sesiapa sahaja yg mengenali diri ini, seandainya pernah terkasar bahasa, tercuit sana sini dan sebagainya.. Mohon maaf banyak-banyak! tapi antum jangan lupa mohon maaf jugak kepada ibu bapa antum ya.. Wajib tu, sebelum kita nak menduduki peperiksaan besar, tak kisahla besar ke kecik. Tapi pengesahan tu kita perlu mohon maaf dahulu dari ibu bapa kita. insyaAllah, ia memudahkan lagi urusan exam kita nanti. ^^, 

Bittaufiq Maannajah juga diucapkan kepada sahabat-sahabat yang sedang menghadapi medan peperiksaan. Amalkan DUIT dalam kehidupan seharian kita. 

D : Doa
U : Usaha
I : Iltizam
T : Tawakal

InsyaAllah Najah! Takbir! Allahu Akhbar! 

Saya pun kena cari balik Roh tuk study nih..huhu Doakan saya sekali eh! Syukran jazilan.. Semoga Allah merahmati kalian semua.. ameen! ameen ya robbal'alameen! 

Wallahu'alam~ 

4 comments:

shairazi sharizan said...

mana boleh jwb bese2 k.ili..jawab pon kne luor biase...

Serikandi Abi. said...

huhu..insyaAllah.. xtw cne nak jawab luar biase? hohO

apepun, mohon doanya ya..:)

shairazi sharizan said...

mksdny jawab secara lur biasa,,peperangan pena nie,,

Serikandi Abi. said...

hohO.. insyaAllah... tangan dah lebam2 dah.. kire perang jugak la tu en??